Védelem nélküli munkacipők

A kényelmes és sportos Albatros munkavédelmi lábbeli termékcsaládjai között találhatunk divatos védelem nélküli munkacipőket.

A Work & Hike termékcsalád az EN ISO 20347:2012 szabványnak szerint orrmerevítő nélkül készült XTS trail csúszásmentes, maximum 300oC-os kontakthőnek ellenálló, hajlékony, energiaelnyelő gumi külsőtalppal. Fáradtságkímélő, párnázott, kényelmes és stabilitást biztosító Impulse.Foam talpközéppel. Antaómiailag kialakított comfit AIR talpbetéttel még kényelmesebb viseletet biztosít. Nem csak kültéri munka közben, de akár egy hétvégi erdei túrázás során is szárazon tartják a cipők a lábadat.

A félcipői között találkozhatunk mikroszálas textil, strapabíró Fit Frame technológiával készült textil szövettel, víz lepergető olajozott teljes bőr és kopásálló textil illesztésekkel felszerelt víz lepergető bőr felsőrésszel. Míg a két munkabakancs víz lepergető olajozott teljes bőr felszínnel készül.Albatros munkacipő

A Trekking termékcsalád lábbelijei robosztus és könnyű modelleket kínálnak nekünk. Maximális tapadást biztosító csúszásmentes minden talajon helytálló rendkívül rugalmas PU cipőtalppal, puha, energiavisszanyerő és hajlékony PU talpközéppel készültek. Fontosnak tartották, hogy ezek a lábbelik a túrabakancsok funkcióját is betöltsék, így a megfelelő szellőzés érdekében lélegző Coa.Tex membrános belső béléssel rendelkeznek.

A vízállóság érdekében az Eiger félcipő és a Mont Blanc bakancs olajozott bőr felsőrésszel készült. A Lofoten túracipő és Lofoten túrabakancs pedig kopásálló velúrbőr felsőrésszel rendelkezik.

Ha olyan munkavédelmi cipőt keresel, amibe orr- és talpátszúrás elleni védelem sincs az Albatros lábbelik tökéletes választásnak fognak bizonyulni, hiszen kényelmes és strapabíró termékek.

Kapcsolódó termékek