Védd szemeid egészségét munkavégzés során

Számos munkafolyamat során veszélyeztethetjük szemeinket. Legyen szó vegyszerekről vagy a szembe kerülő idegen tárgyakról. Szerencsére ma már van lehetőség arra, hogy előre felkészülten gondoskodjunk védőfelszerelésről, mely védelmet biztosít szemünknek a balesetek során. Erre szolgál a Plum szemöblítő vagy a szemkimosó. A termékek egy hatékony és kellemes módja annak, hogy a szemet érő balesetek során megvédjük látásunkat a külső behatások ellen.

Ha munkánk során sav vagy lúg kerül szemünkbe a pH Neutral szemkimosóval megvédhetjük a szaruhártyánk sérülését. A 4,9%-os steril foszfát oldatot tartalmazó termék gyorsan és kíméletesen semlegesíti a szembe került vegyszert, kellemetlen, csípő vagy irritáló érzés nélkül.

A másik legártalmasabb és leggyakoribb munkahelyi baleset a szembe került idegen test. Lehet fa, fém, por vagy bármilyen piszok, mely kárt tehet a látásunkban. A steril nátrium kloridot tartalmazó Plum Szemkimosó megakadályozza az idegen anyag rátapadását a szemgolyóra. Az alacsony pH értékű szemfolyadék használata során nem kell attól félni, hogy kellemetlen vagy csípő érzést érezzünk a szem öblítésekor, hiszen kíméletes védelmet biztosít felhasználójának.Plum szemkimosó

Legyen szó a pH Neutral szemöblítőről vagy a Steril szemkimosóról használatuk gyors és egyszerű, hiszen a címkén található használati utasítás tökéletesen leírja a folyamatot, illetve a kupakok ergonómikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a szemgödörbe, így hatékonyan használhatjuk őket.

Zárt állapotban 3,5 év szavatossági idővel rendelkeznek. Ez idő alatt a flakonok karbantartást nem igényelnek.

A Plum szemöblítők és Plum szemkimosók igazán praktikus és széles termékpalettával rendelkező szemvédelmi termékek. Beszerezhetjük őket különböző méretű falra szerelhető állomások formájában, kisebb méretben pedig autóba szerelhető, szerszámos ládába helyezhető és övtáskával hordható formában. Kiszerelésüket tekintve pedig 200ml, 500ml és 1000ml flakonban kaphatóak.

Ha olyan helyen dolgozol, ahol bármilyen ártalom érheti szemed és ezzel veszélyezteted látásod a védőszemüveged mellett szerezd be a számodra legmegfelelőbb szemvédelmi folyadékjaink egyikét.

Kapcsolódó termékek