Téli munkáskabát a Portwest-től

A hőmérséklet csökkenésének hatására testünk kihűlhet, ami súlyos egészségügyi problémákhoz és sérülésekhez vezethet. Az extrém hidegben történő hosszabb tartózkodás számos egészségügyi problémát okozhat, például megfázást, fagyást vagy akár súlyosabb, egészség károsodással járó betegségeket. A hideg miatt a munkavállalók kevésbé mozgékonyak és figyelmetlenek lehetnek, ami növeli a balesetek kockázatát. Ezért fontos, hogy a munkavállalók megfelelő védelmet kapjanak minden körülmény között.

 

Nézzük meg, miért olyan fontos a téli munkáskabát, és melyek az ideális téli modellek!

 

Védelem a hideg időjárás ellen: Az első és legfontosabb ok a téli munkavédelmi kabát viselésére az, hogy megvédi a munkavállalót a hideg, szeles, esős időjárási körülménytől. Egy jó minőségű, bélelt kabát nem csak melegen tart, de segít megelőzni a kihűlést és kellemes hőmérsékletet biztosít viselőjének.

Biztonság és komfort: A téli munkáskabát tervezése és anyaga is az komfortra és biztonságra helyezi a hangsúlyt. A megfelelően kialakított kabátok nem korlátozzák a mozgást és könnyen illeszkednek a testhez anélkül, hogy gátolnák a munkavégzést.

Kiváló anyagok és funkcionalitás: A legjobb téli munkavédelmi kabátok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a hidegnek. Vízálló külső réteggel, meleg belső béléssel és a praktikus zsebekkel ellátott kabátok teszik őket ideálissá a különböző munkafeladatokhoz.

Megfelelő méret: Fontos megfelelő méret kiválasztása, amely biztosítja a tökéletes mozgásszabadságot az egész napos viselet alatt. Emellett a hosszúság is mérvavó, hiszen ettől függően védi a hátat és a derekat.

 

Ezek a kabátok nem csak az építkezéseken vagy műhelyekben dolgozóknak fontosak, hanem azoknak is, akik szabadban végzik a munkájukat, legyen szó például erdészeti- vagy mezőgazdasági tevékenységről. Egy jó minőségű téli munkáskabát a városi környezetben is megállja a helyét, például a szállítók körében vagy egyéb szabadtéri munkák során.

 

Portwest kabát:

A Portwest egy vezető munkavédelmi eszközökkel foglalkozó vállalat, amely széles választékot kínál téli kabátokból. Ezek a termékek kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, és megvédik a munkavállalókat az időjárási viszontagságoktól.

Egy Portwest kabát számos előnnyel rendelkezik, többek között:

Puha, bolyhos béléssel rendelkeznek, és tökéletesen illeszkednek a viselőjükre, amely által hatékonyan megakadályozzák a hideg levegő bejutását. Vízálló külső réteggel rendelkeznek, amely gondoskodik a munkavállalók védelméről az esőben és a hóban. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően biztosítják a kényelmes viseletet. 

A Portwest téli kabátok széles választékban kaphatók, hogy minden igényt kielégítsenek!

 

Íme néhány népszerű termék:

 

DX460 - Portwest DX4 Télikabát: A Portwest DX4 termékcsalád télikabátja, amely biztosítja a védelmet a hideg időben. Egyik legfőbb tulajdonsága, hogy extrém vízálló, és szélálló, amit az anyagösszetételének köszönhet, Poliészter stretch külső anyaga PU membrán és ragasztott varratok teszik ezt lehetővé. Ergonomikus kialakítása garantálja a kiváló mozgásszabadságot és kényelmet. Levehető kapucni és a tárolózsebek tovább fokozzák praktikusságát. 

DX4 Portwest kabát

 

PW3 Square Baffle Jacket: Légy biztonságban stílusosan ezzel a Portwest télikabáttal. Varratai garantálják a divatos megjelenést, akár munkavégzéshez, akár szabadtéri tevékenységekhez viseled. Hőszigetelő meleg bélése megvéd a zord időjárás körülményektől. Továbbá ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy egész nap kényelemben végezheted a dolgaid, praktikus zsebekkel és kapucnival rendelkezik. 

téli munkáskabát

 

PW2 Téli kabát: PW2 termékcsalád téli kabátja védelmet nyújt és melegen tartja viselőjét. Extrém vízálló bevonatot kapott, emellett az Insulatex belső bélése szigetelő hatással bír. Állítható, levehető kapucni és számos zseb található rajta. 40+ UPF minősítésű alapanyag, amely az UV-sugarak 98%-át blokkolja. 

Portwest PW2

 

Ripstop kéttónusú kabát: Kényelmes, strapabíró télikabát, mely rendkívül melegen tart a 170 g vattabélésével. A Ragasztott varrásai biztosítják az eső elleni védelmet, így szárazon tartja a munkavállalót, biztosítva  a maximális komfort érzetet. Mindemellett fényvisszaverő csíkokkal és tároló zsebekkel ellátott.

Portwest kabát S562

 

PW3 Hi-Vis Parka télikabát: Tartós 300D Oxford poliészter alapanyagból készült téli kabát, mely stílusos megjelenést kölcsönöz. Ideális választás a hideg időjárási viszonyok között, Insulatex bélése biztosítja a hőszigetelést. Fényvisszaverő szalaggal, levehető kapucnival és több praktikus zsebbel rendelkezik. 

téli munkáskabát

Ne feledd, a megfelelő védőfelszerelés kiválasztása kulcsfontosságú a biztonságos és kényelmes munkavégzéshez. Válassz bölcsen és tartsd magad melegen és biztonságban ezen a télen!

Kapcsolódó termékek