Portwest munkavédelmi cipő: Biztonság, kényelem

A lábak védelme nem csupán esztétikai kérdés, hanem a munkaterületen felmerülő veszélyek ellen is védelmet nyújt. A Portwest munkavédelmi cipők kiválóan ötvözik a stílust és a biztonságot. 

A Portwest több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a munkavédelmi felszerelések gyártása terén. A cég az évek során szilárd hírnevet épített ki minőségi termékeivel és innovatív megoldásaival.

 

Portwest munkavédelmi cipő: Minőség és biztonság

A Portwest munkavédelmi cipők kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartammal bírnak. Ezek a cipők megerősített orr védelemmel és talp védelemmel rendelkeznek, amelyek által biztonságban tudhatjuk lábainkat munkavégzés során felmerülő sérülések és balesetek ellen.

Stílusos kialakítás

Az esztétika is fontos szempont a Portwest munkavédelmi cipőknél. A divatos és modern megjelenés lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy ne csak biztonságban legyen a nap folyamán, de stílusosak is lehessenek. Ezek a lábbelik nemcsak a munkavédelmi előírásoknak felelnek meg, hanem a mindennapi viselet során is megállják a helyüket.

 

Kényelem és ergonómia

A Portwest munkavédelmi cipők olyan kényelmi funkciókat kínálnak, amelyek lehetővé teszik a hosszú munkanapok során csökkentsék a lábakra nehezedő terheket. A párnázott talpbetétek és az ergonomikus kialakítás segítik a lábak helyes tartását és mozgását, a megfelelő támogatást nyújtva.

 

Széles választék

A Portwest széles választékban kínál munkavédelmi cipőket, így minden munkavállaló könnyen megtalálhatja az adott munkaterületre megfelelő lábbeliket, természetesen a saját igényre szabva.

 

Miért válasszunk S1P munkavédelmi cipőt?

A munkahelyi biztonság minden iparágban rendkívül fontos. A megfelelő védőfelszerelések, mint a munkavédelmi cipők, létfontosságúak a munkavállalók egészségének és biztonságának megőrzése érdekében. Az S1P besorolású munkavédelmi cipők kiemelt figyelmet érdemelnek, mivel kiváló védelmet és maximális kényelmet nyújtanak a megfelelő munkaterületeken. 

Az S1P besorolás azt jelenti, hogy a lábbelik megfelelnek az európai munkavédelmi szabványoknak EN ISO 20345. Ezek a lábbelik orr és talp védelemmel rendelkeznek, amelyek megvédik a lábujjakat a leeső, zuhanó tárgyak ellen (200J), és ellenállnak a szúró tárgyak okozta talp sérüléseknek is, és zárt sarokkéreggel rendelkezik. Az S1P munkavédelmi cipőknél a kényelem sem utolsó szempont. Ergonomikusan kialakítottak, ezáltal kényelmes viseletet nyújtanak a dolgos munkanapok során. Olajálló, csúszásmentes talprésszel és antisztatikus tulajdonsággal is rendelkezhetnek. Leginkább beltéri használatra javasoljuk!

 

Kiemeltünk néhány S1P munkavédelmi cipőt a Portwest kínálatunkból, megkönnyítve a választásod.

 

FC09 Portwest Compositelite perforált biztonsági Trainer S1P munkavédelmi cipő

FC09 Portwest Compositelite perforált biztonsági Trainer S1P munkavédelmi cipő

Divatos munkavédelmi cipő, mely hasított bőr felsőrésszel rendelkezik, így nagyszerű választás, mert könnyen ápolható és tisztítható. Fémmentes orrmerevítővel és talp átszúródás elleni védelemmel ellátott, így rendkívül könnyű lábbeli. A kényelemért a párnázottsága és a légáteresztőképessége felel. 

 

FT18 Portwest Steelite Wire Lace Safety Trainer S1P HRO munkavédelmi cipő

FT18 Portwest Steelite Wire Lace Safety Trainer S1P HRO munkavédelmi cipő

Sportos munkavédelmi cipő, amely lehetővé teszi a gyors fel és levételt. Kialakítása révén remekül illeszkedik a láb formájához. A kopásállóságot a prémium minőségű marha bőr és a velúr felsőrész garantálja. Acél orrmerevítővel ellátott lábbeli, a talp kialakítása nem csak megvéd a szórótárgyak áthatolás ellen, de segíti a stabil járást az egyenetlen felületeken is, 300 °C-ig hőálló, mindezek mellett antisztatikus védelemmel is rendelkezik.

 

FT60 Portwest Compositelite Mersey Trainer S1P munkavédelmi cipő

FT60 Portwest Compositelite Mersey Trainer S1P munkavédelmi cipő

Sportos, unisex portwest munkavédelmi cipő, amelynek kompozit anyag védi a lábujjakat és a talpat. Velúrbőr és textil felső részt kapott, és tökéletesen párnázott talpbetétet, mely lehetővé teszi, hogy a lábak kevesbé legyenek leterhelve a munkavégzés közben. A csúszásgátló talp pedig segít megelőzni az elcsúszás veszélyét.

Kapcsolódó termékek