Munkavédelmi termékek hőség ellen

A Portwest Cooling termékei egy innovatív termékcsalád. Hiszen a hőstressz és az UV sugárzás káros hatásait enyhítik.

Az építőiparban, mezőgazdaságban, bányászatban, az olaj- és gáziparban valamint a egyéb szabadtári munkák során sokszor 40oC fok vagy annál magasabb hőmérsékletben kell a munkát végezni. Ezért az írországi gyártó hőség elleni választéka ideális ezen körülmények alatti használatra.

A termékekhez egyedülálló polimer kemikáliát használnak. A szövet sajátossága, hogy visszatartja a vizet, miközben hűvös érzést ad viselőjének. A több órán át tartó hidratáláshoz első lépésként 1-2 percre áztassuk hideg vízbe a terméket, majd ezt követően a felesleges vizet távolítsuk el és utolsó lépésként pedig viseljük a hőség elleni választék termékeit, melyek 8 órán keresztül hűvösen tartanak bennünket.

A Portwest Cooling mellények közül három típust is választhatunk. A CV01 hűtő mellény lélegző hálós szövettel, könnyen hozzáférhető zippzár nyílással, nedvszívó, hűtő és szárító tulajdonságokkal kapható. A CV02 jól láthatósági modell az előbbi tulajdonságokon kívül láthatósági színben és fényvisszaverő csíkozással készül. A harmadik típusú mellény, a CV09 Cooling párologtató, mely frissítő légáramlást eredményez a madárszem mintázatban kötött paneleknek köszönhetően.Portwest hűtő mellény

A termékcsalád hűsítő kiegészítői:

  • Hűsítő kendő védelmet biztosít a nyaknak az UV sugárzás ellen.
  • A CV04 fejkendő könnyű, kényelmes UV sugárzás elleni védelemmel rendelkező nedvszívó, hűtő és szárító tulajdonságú.
  • A hűtő sapka gumírozott panellel kényelmes viseletet garantál.
  • A Cooling törölköző UV sugárzás elleni védelmet biztosít a nyaknak.
  • A Cooling alkarvédő 41 cm hosszúságú, négy irányba nyúló anyaggal készült.
  • A Cooling sisak izzadságszalag a legtöbb védősisakkal kompatibilis és megfelelő hűtést és kényelmet biztosít a sisak viselőjének.
  • A CV10 Cooling vállbetét patent gombos elülső résszel és kényelmes szabással megfelelő hűvös érzetet biztosít.

A Portwest hűsítő termékcsalád modelljei között biztosan megtalálod a meleg napokra a legjobb hűsítő védelmet biztosító terméket.

Kapcsolódó termékek