Munkavédelmi cipő: válaszd a Base-t!

A Base munkavédelmi cipő kollekcióban a legújabb generációs szabadalmakkal és technológiával rendelkező modellekkel találkozhatsz, amelyek a kényelem és a biztonság maximális kombinációja. 

 

Base munkavédelmi cipő: ezért válaszd:

Olyan lábbeliket terveznek, amelyek minden munkaválló igényeit kielégítik, biztosítva a maximális biztonságot, kényelmet és ellenállást.

Base munkavédelmi cipő

Bemutatjuk milyen technológiákkal készülnek ezek a lábbelik.

 

 

Az Airtech + Tpu-Skin olyan technológia, amelyet a Base Protection szabadalmaztatott. Ez a külső talp vastagságának csökkentésére hivatott, mindössze 0,2 mm-re. Ennek köszönhetően a lábbeli rugalmasabbá vált, valamint létrejön a párnázó és fáradtsággátló hatás. AirTech-nek hatására a lábbeli párnázottá válik, amely puha, rugalmas és elősegíti a testsúly legjobb eloszlását.  A nagyobb rugalmasság és a lábközépcsontra nehezedő kisebb nyomás hatására úgy érzed, mintha egy puha párnán sétálnál.

TPU-SKIN ULTRAFLEX

A Tpu-Skin Ultraflex technológia még nagyobb rugalmasságot kínál, ezáltal a lábakra nehezedő terhek tovább csökkennek.


 

 

A Base Protection Dry'n Air technológiával készült talpbetétek biztosítják a levegő keringését a munkavédelmi cipőben. Csökkenti a lábizzadását és még nagy terhelés hatására is szárazon tartja azokat. A nedves és meleg levegőt felfelé nyomják, elvezetve a hőt. Egész nap tartja a megfelelő hőmérsékletet a lábbeliben.

 

 

A Dry'n Air PLUS egy olyan légcsatorna-rendszer, amely a „Venturi-effektust” használja a láb alatti levegő keringésére. A Dry'n Air Gel pedig a sarokba épített nagy sűrűségű gél változat, amely hatására elnyeli és elvezeti a sarok lökésenergiáját, mérsékelve az ízületi feszültséget.

 

 

Az i-daptive® egy intelligens rendszer, amely alkalmazkodik a lábfejhez, hogy a tökéletes kényelem érzetet adja. Megfelelő stabilitás a lábaknak, korrigálja az esteleges oldalirányú kilengéseket. Gördülékeny járást biztosít, alkalmazkodik az egyenletlen talaj felületekhez.

 

 

Előfordulnak olyan körülmények, amelyek próbára teszik a munkavédelmi cipők strapabírását és a láb jó közérzetét, ezek az események akár egészségkárosodással is járhatnak. Ez az új technológia egyesíti a szilárdságot és a könnyedséget, hogy kényelmet, erőt és stresszállóságot biztosítson. Olyan vegyületből készül a talp, melynek kisebb súlya, de a teljesítménye mégis ugyanolyan, mint a kettős sűrűségű talpé. Tehát nagy az ellenállóképessége a kopással és szakadással szemben.

 

 

Az RTX külső talp biztosítja a maximális csúszás és kopásállóságot. A különleges mintázat biztosítja a kiváló tapadást a különböző felületeken, többek között a vízbázisú, nyálkás szennyeződésekkel szemben. A középtalp oldala TPU-ból készült, hogy stabilitás és tartósság jelen legyen a magas mechanikai tulajdonságainak köszönhetően. A középtalp belső része pedig speciális poliuretán keverékből készült, amely fokozza a kényelmet.

 

 

Csúszásmentes biztonsági cipő, amely maximális stabilitást kínál még a rendkívül csúszós felületeken is. Az All Terrain külső talp mintázata adja az optimális tapadást, akár a havas, sáros vagy kavicsos terepeken, és természetesen a csúszós felületeken is, mint a nedves vagy olajos padló. Ez a technológia csökkenti a munkahelyi balesetek kialakulásának kockázatát.

 

 

A Sticking technológia arra hivatott, hogy maximalizálja a munkavédelmi cipők teljesítményét speciális környezeti helyzetekben. A talpon és a sarokban lévő mintázat maximális tapadást és csúszásállóságot nyújtanak még nedves felületen is. A tapadás még hajlítás közben is kiválóan működik. A Sticking Base Protection külső talp tapadási együtthatója 0,52, 80%-kal magasabb a normál szabványoknál. 

 

 

A LifePlus-t, arra tervezték, hogy javítsa a tapadást minden felületen és ezáltal csökkentse a talp kopását, az olyan munkaterületeken, ahol vízbázisú folyadékok jelen vannak, ide sorolható a mezőgazdaság, élelmiszeripar, vegyipar és gyógyszeripar is.

A LifePlus biztosítja a munkavállalók számára, hogy: 

Ellenáll a vegyszerekkel, például oldószerekkel, savakkal, olajokkal és hígított üzemanyagokkal szemben

Kopásálló

Alacsony hőmérséklettel és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást kínálja

Csúszásálló

Az Extreme változatban a LifePlus technológiát a HRO gumitalppal kombinálják. 

 

 

A vízálló munkavédelmi cipőket az új H2st0p technológiával látták el, hogy teljes védelmet nyújtson folyadék jelenlétével szemben. A lábbeli felsőrésze megakadályozza a víz összegyűlését a felsőrész és a bélés között. Vízálló és lélegző kettő az egyben funkció. Ennek a rendszernek az előnye, hogy a vízálló membrán és a száraz láb érzet rendszer tulajdonságait egyesíti.

 

 

A H2st0p.xt az új szabadalmaztatott technológia, amely garantálja, hogy a cipőt teljesen vízállóvá teszi. Nincs varrás, nincs membrán, víz és szennyeződéstaszító. Maximális higiéniát, kényelmet és ellenállóságot ígér.

 

Fémmentes lábujjvédő biztosítja a maximális védelmet, de mégsem megy az esztétika rovására.

 

 

A hosszú munkaórák során, a legtöbben a könnyű munkavédelmi cipőkre szavaznak, hiszen a nehéz lábbeli viselése az egész napos munka folyamán megterhelik a lábat és a gerincet is. A SlimCap orrvédővel rendelkező modellek 480 grammot is nyomhatnak, szemben egy normál biztonsági cipővel, míg ezek súlya akár 750 gramm is lehet. A Base Protection cipők a könnyedség ellenére, ugyanolyan védelemmel rendelkeznek. A mindössze 6,5 mm vastagságú lábujjvédő nemcsak, kisebb és könnyebb a szokásosnál, hanem rugalmasabb , nem mágneses és hőszigetelő is .

 

 

A Base Protection cipők SmellStop technológiája megakadályozza, hogy a kellemetlen szagokért felelős gombák és mikroorganizmusok ne szaporodjanak el. Ennek a szaggátló bélésnek hála komfortosan érezheted magad a nap végén is.

 

 

Teljes védelem a Fortex technológiával. A kényelem, a rugalmasság, a stabilitás, a párnázás és a szilárdság tökéletes kombinációját nyújtja. A Base Fortex technológiával ellátott munkavédelmi cipői a legnehezebb munkák során és a legszélsőségesebb körülmények között is a maximális védelmet adja. Alulról és oldalról is védi a lábat, még a 3 mm átmérőjű szögektől is. A talp elülső része rugalmasságot biztosít, ezáltal támogatja a láb mozgását. A Fortrex hátsó része ultra-ellenálló merev betéttel van felszerelve, amely maximális stabilitást biztosít. A talp különböző konzisztenciájú és vastagságú rétegekből készül, hogy tompítsa a rezgéseket, védve a gerincoszlopot és az ízületeket.

 

Vásárolj stresszmentesen online, fedezd fel kínálatunkban található Base Protection munkavédelmi cipőket!

Kapcsolódó termékek