Motorsport inspirálta munkavédelmi cipők

A Puma Safety 1984 óta gyárt munkavédelmi lábbeliket. Az elmúlt évek során számos fazonnal, struktúrával és termékcsaláddal ismerkedhettünk meg.

A minőségi és stílusos formatervezés mellett a németországi gyártó törekszik arra, hogy innovatív és új termékekkel tudjon előrukkolni a piacon. Ebből kifolyólag fejlesztette legújabb modelljeit, melyeket a Puma Motorsport inspirálta.

A biztonság mellett fontos volt, hogy olyan lábbeliket fejlesszen, melyek kényelmes viseletet biztosítanak.Puma munkavédelmi cipő

Ezért a félcipők és bakancsok is dupla PU energiaelnyelő, csúszásmentes és vízelvezető talppal, párnázott középtalppal és egyedi technológiájú MTSP csavarodásmentes elemekkel készültek, így növelve a stabilitást viselője számára, miközben aktív és dinamikus élményt biztosít mozgás közben. Elmondhatjuk, hogy a sorozat termékei úgy taszítják a folyadékot, mint egy gumiprofil a gumiabroncson. Ezzel biztosítva az optimális tapadást bármely felületen. A motorsport designja mellett belső strapabíró fűzőrendszerrel, lekerekített gördülékeny járást elősegítő kopásálló sarokrésszel, üvegszálas orrmerevítővel és rugalmas FAP talpátszúrás elleni védelemmel és kiválóan párnázott talpbetéttel ellátott kényelmes munkavédelmi lábbelik.

A Puma Safety Moto Protect termékcsalád teljesen fémmentes és vízlepergető alapanyagú védőcipőket- és bakancsokat kínál vásárlóinak.Puma sportos és kényelmes munkavédelmi cipő

Formatervezésben és jellemzőkben a család mind a 8 terméke megegyezik, ám felsőrészük családonként eltérő. A Puma Touring Black termékek teljes bőr, a Puma Touring Blue munkavédelmi lábbelik funkcionális bőr felsőrésszel és 18 000 V-ig áramütés elleni védelemmel, a Touring Stone Mid védőcipők és a Touring Black Suede munkás cipő hidrofóbizált velúr bőrből, míg a Touring White védőcipő tartós mikroszálas textil felsőrésszel készült.

Igazán kényelmes, praktikus és sportos megjelenésű munkavédelmi lábbelik.

Kapcsolódó termékek