Minőségi Portwest női tunikák az egészségügy számára

A Portwest egészségügyi munkaruha családja innovatív, kiváló teljesítményre tervezett Kingsmill szövetekből szőtt számos fazonnal készült női tunikát tartalmaz. A gyártás során a minőségi alapanyagok mellett arra is törekedtek, hogy olyan termékeket tervezzenek és gyártsanak, melyek a hölgyek minden igényét kielégítik az egésznapos munkavégzés során. Így az egészségügyi tunikákat úgy készítették, hogy kényelmes viseletet nyújtsanak és funkcionalitásukat se veszítsék el.

Ebben segítséget nyújt az ujjak megfelelő és karcsúsított szabása, mely szabad mozgást eredményez, miközben garantálja, hogy a munkaruha nem fog felcsúszni. A könnyű fel- és le vételt a zippzáros vagy patentos elülső gombolással oldották meg.

Mivel az egész napos munkafolyamatok során számos eszközre, tollra és egyéb kellékekre is szükség van, így a munkaruha tunikákat számos praktikus, nagy tárolózsebbel látták el, mely a viselők igényét kielégíti és praktikus viseletet biztosít.

Az írországi gyártó higiéniai tunikáit két családra oszthatjuk.Portwest női egészségügyi tunikák

Az első család a klasszikus fazonú, kevertszálas anyagú modelleket tartalmazza, melyek maximális teljesítményt és komfortot biztosítanak. Ezek a termékek könnyedén kezelhetők és igazán strapabíró darabok.

Ahogy a munkavédelmi ruházatok terén, így az egészségügyi ruhák terén is fontos volt, hogy a komfortos viseletet és védőfunkciót ellátó darabok mellett, már divatos és rugalmas modelleket is lehessen kapni, melyekben könnyebben megy a munkavégzés.

Így a strapabíró Kingsmill kevertszálas alapanyagot tovább gondolva elasztán szálakkal látták el, mely következtében az egészségügyi tunikák ezen termékei két irányba nyúló rugalmas, maximális mozgásszabadságot biztosító, karcsúsított fazonú modellek. Természetesen a tökéletes illeszkedést, a praktikus funkciókat kivitelezve elegáns megjelenésű és stílusos munka tunikákat választhatunk a kollekcióból.

Elmondhatjuk, hogy a Portwest egészségügyi tunikái az innovációt követve kiváló teljesítményt, kényelmet, strapabíróságot és divatos megjelenést biztosítanak mindenki számára.

Kapcsolódó termékek