Kollégáink a Cado akadémián jártak

A munkavédelmi szakemberek számára a folyamatos továbbképzés és az új technológiák megismerése kulcsfontosságú a biztonságos munkavégzés szempontjából. A Budaörsön található Coverguard Cado akadémia magas színvonalú oktatást és gyakorlati tapasztalatot nyújt a magasban végzett munkához szükséges felszerelésekkel és eljárásokkal kapcsolatban. A legújabb eszközöket és technológiákat mutatja be, és lehetőséget biztosít a munkavédelem területén dolgozóknak arra, hogy gyakorlatban is kipróbálják ezeket az eszközöket.
A Munkavédelem+ csapatának zuhanásgátló területért felelős szaktanácsadói nemrégiben egy kiváló lehetőséget kaptak beszállítónktól, a Gantelinetól, hogy megismerjék és kipróbálják a magasban végzett munkához szükséges biztosító, ereszkedő, mászó és önmentő eszközöket a Coverguard Cado akadémiáján.Zuhanásvédelem
Munkatársaink lelkesen vettek részt az oktatáson. Ahol megismerkedtek a legújabb biztosító eszközökkel, amelyek segítségével a magasban végzett munkavégzés sokkal biztonságosabbá válik. Különböző ereszkedő eszközöket és mászótechnikákat is megismerhettek. Megtanulták, hogyan kell helyesen rögzíteni ezeket az eszközöket, és hogyan használják őket vásárlóink, hogy biztonságosan dolgozhassanak. Emellett lehetőségük volt kipróbálni az önmentő eszközöket is, amelyek kritikus fontosságúak lehetnek a balesetek során.
A program következtében nem csak elméleti tudást kaptak kollégáink, hanem gyakorlati tapasztalatokat is szereztek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy magabiztosabban és hatékonyabban adjanak tanácsot vásárlóinknak. A képzés eredményeként vállalatunk még magasabb szintű munkavédelmi szolgáltatásokat nyújthat ügyfeleinknek, és jobban hozzájárulhat a magasban történő munkavégzés során előforduló balesetek megelőzéséhez.
Szeretnénk köszöntetet mondani partnereinknek, név szerint Szűcs Szilviának, Marian Andreának és Mogyorósi Lászlónak, hogy biztosították számunkra ezt a szakmai képzést és gyakorlati oktatást.Zuhanásvédelmi eszközök