Ismerd meg a Puma munkavédelmi cipők, Urban Effect termékcsaládját

Az egészség és biztonság mindig is fontos szempont volt a munkavállalók számára, és a megfelelő lábbeli kiválasztása ebben a tekintetben kulcsfontosságú.
A Puma Safety nemcsak a funkcionalitásra, hanem a stílusra is nagy hangsúlyt fektet, és az Urban Effect termékcsaládja tökéletesen ötvözi ezt. A modern munkavégzés igényeit szem előtt tartva készültek ezek a Puma munkavédelmi cipők. Stílusos és sportos megjelenésükkel kiemelkednek a hagyományos munkavédelmi lábbelik közül, miközben megfelelnek a legszigorúbb munkavédelmi előírásoknak és a mai divat irányzatainak, hiszen olyanok, mintha sima utcai cipők lennének, de valójában strapabíró munkavédelmi eszközök.Puma Safety védőcipő

A márka híres a minőségről és a biztonságról. A munkacipők különösen jól szellőző Sandwich-Mesh felsőrésze egy sűrűn szőtt nejlonszövet, mely rendkívül szakadásálló, jól párnázott és kellemes viseletet biztosít a mindennapi munkavégzés során. Ez a robusztus, mikroszálas szövet könnyen ápolható, lélegző, víz- és szennyeződés taszító.
Az EN ISO 20345 szabványnak megfelelően kiváló védelmet biztosít a leeső tárgyakkal szemben az üvegszálas orrmerevítő, mely nagyobb helyet biztosít a lábujjaknak és sokkal könnyebb, mint egy hagyományos acél kapli, illetve nehezebben is hűl át. A védőcipők hajlékony, kerámiaszálas Fap lite talpátszúrás elleni védelme meggátolja az éles tárgyak okozta sérüléseket.
A Puma Safety cipőit úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtsanak a viselőjének. A kompromisszumok nélküli Effect.Foam talpszerkezetük 60%-os energia visszanyerést biztosít a munkacipők használata során, miközben 47%-kal kevesebb hatás éri a csontokat és az ízületeket.
Párnázott EVA középtalpuk forgásponttal van ellátva a lábközép területén, így minimalizálja a súrlódást és ezáltal csökkenti a lábak fáradtságát.
A komfort tovább növelése érdekében a Puma Safety ezeket a munkavédelmi cipőket Evercushion Custom Fit MID talpbetéttel készíti. Az ergonomikusan kialakított betétek talpboltozat megtámasztással és párnázottsággal enyhítik az ízületek megterhelését. Továbbá rendkívül jól lélegző habból készülnek, mely antibakteriális textil felülettel van borítva, ezáltal minimalizálja a szagokat is.

A modern és stílusos megjelenésükkel bármilyen munkakörben és a mindennapi viselés során is megállják a helyüket. A cipők széles színválasztékban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt.

A Puma Safety Urban Effect termékcsalád munkavédelmi cipői egyértelműen a funkcionalitás és a stílus tökéletes egyensúlyát képviselik. Remek választás mindazoknak, akik munkahelyükön is szeretnék megőrizni a stílusukat. Ne feledjük, hogy a megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztása nemcsak a sérülések elkerülésében segíthet, hanem növelheti a munkavállalók komfortérzetét és teljesítményét is. Ezek a Puma védőcipők pedig ebben a tekintetben biztosítják a legjobb megoldást.

Kapcsolódó termékek