Ismerd meg a Portwest védősisakokat

Munkavégzés során számos olyan veszélyforrást ismerünk, mikor kiemelkedően fontos a fejünk védelme. Veszélyt jelentenek a szúró és leeső tárgyak, a magasban végzett munka és a fej beütődése. Így elengedhetetlen, hogy munkánk során biztonságban tudhassuk magunkat és elkerülhessük a fejsérüléseket vagy a halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket. Ezért elengedhetetlen a munkavédelmi sisakok használata, hiszen csökkentik a fejet érő hatásokat, az erőt és minimalizálják a sérülések kockázatát.

A Portwest egyik legfontosabb célja, hogy minőségi munkavédelmi termékeket gyártson és a lehető legnagyobb védelmet biztosítsa viselőjének. Ezért a fejvédelmi termékei egyedileg fejlesztett strapabíró modellek, így az egyik legmegbízhatóbb és elismert védőfelszerelések világszerte.Portwest védősisak

Az írországi gyártó munkavédelmi sisakjai magas minőségű anyagból, szigorú tesztelések mellett az iparági szabályoknak megfelelően, a legújabb technológiák alkalmazásával készülnek. Alapanyagukat tekintve választhatunk magunknak polipropilén és nagy szilárdságú ABS sisakhéjjal rendelkező, igazán könnyű modelleket.
A kivitelezés során fontos szempont volt, hogy a strapabíróság és az ütések elleni védelem mellett kényelmes viseletet biztosítsanak az egész napos munkavégzés során. Ezért a könnyű és gyors beállításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedő, puha és kényelmes sisakkosárral látták el a termékeket.
Fejpántjukat tekintve állítható méretű racsnis és rugós racsnis rendszerrel állítható védőfelszerelések közül választhatunk.
Felfüggesztésük alapján 4 pontos textil, 6 pontos textil és 6 pontos műanyag hevederrel készült terméket különböztethetünk meg.
A megfelelő védősisak kiválasztásakor fontos, hogy milyen munkahelyi környezetben lesz használva. Stílusukat tekintve számos fazon közül válogathatunk széles színskálában. A hagyományos forma mellett hegymászó, átlátszó, védőszemüveggel és ultra könnyű kivitelű védősisakot is beszerezhetünk magunknak.
Ahogy minden termék, így a munkavédelmi sisakok is rendelkeznek kihordási idővel. A Portwest védősisakok a piacon egyedülálló, 7 év kihordási idővel készülnek. Ez idő alatt természetesen elengedhetetlen, hogy rendszeres állapot vizsgálatot alkalmazzunk. Amennyiben azt észleljük, hogy a fejvédőnkön sérülés vagy deformálódás található szükséges a csere.Portwest munkavédelmi sisak

A munkavédelmi sisakok kiemelkedő fontossággal rendelkeznek viselőjének a biztonsága és egészsége érdekében. A folyamatos hordás során csökkenthetők a munkahelyei balesetek, megóvva a dolgozó egészségét.

A Portwest munkavédelmi sisakjaival mindig biztonságban végezhető a munkavégzés.

Kapcsolódó termékek