Ismerd meg a divatos és kényelmes Dayboro munkaruha családunkat

A munkaruhák fontosságára, már az ókori emberek is rájöttek, hiszen próbálták védeni testüket a munkavégzés során felmerülő veszélyektől. Természetesen ők a lehető legegyszerűbb, otthoni megoldásokkal tették ezt, a divattal mit sem törődve.

Az évszázadok során a munkavédelmi ruházatok folyamatos fejlődéseken, fejlesztéseken és innovációkon estek át, hiszen haladtak a korral.

Az egyszerű és merev anyagokat kezdték felváltani a kényelmes és komfortos viseletet biztosító, majd az utóbbi években megjelentek az elasztán szálakkal ellátott alapanyagok is, melyek magasfokú mozgásszabadságot biztosítanak a termék viselőjének.

Fazonjukat tekintve a bő, egyszerű szabás volt a jellemző pár praktikus zsebbel. De ahogyan teltek az évek rájöttek a gyártók, hogy a munkavállalóknak, már olyan munkavédelmi kabátokra és munkavédelmi nadrágokra van szükségük, melyek divatos fazonú, karcsúsított modellek és számos praktikus zsebbel ellátottak, és mind e mellett számos különböző színben is kaphatóak.

Az eleinte kantáros-, derekas, és rövidnadrágokból, valamint munkás kabátból és munkás télikabátból álló termékcsaládok palettái kezdtek kibővülni, hiszen az embereknek szükségük volt olyan ruha családokra, melyek minden időjárási igényben viselhetők. Így a gyártók munkavédelmi ruha családjai között már választhatunk pilóta kabátot, softshell kabátot, munkás pólót és pólóinget, munkavédelmi mellényt és akár ¾-es nadrágot is.Cerva Dayboro munkavédelmi nadrág

Így a munkaruha piac trendjeit és igényeit követve alkotta meg a Cerva a Dayboro termékcsaládját.

 A munkaruhái kényelmesek, funkcionálisak és divatosak. A termékek egyedi Trifbetex anyagból készülnek, ami magas pamut tartalmú, poliészter és spandex szálak keveréke, így magasfokú mozgásszabadság biztosítására alkalmas, miközben nedvszívó tulajdonsággal is rendelkezik és a bőrrel érintkezve kellemes tapintású. A munkavédelmi nadrágok és munkavédelmi kabátok fő szempontja, hogy védelmet biztosítson viselőjének, ezért a modellek nagyobb igénybevételű részei megerősített betétekkel és varratokkal készülnek, így tartósak és strapabírók.

A Cerva Dayboro munkaruhák termékei között minden évszakra megfelelő, divatos, kényelmes és strapabíró munkaruhát választhatunk magunknak, melyek megfelelnek a mai világban minden elvárásunknak, melyet egy munkavédelmi ruházatnak nyújtania kell.

Kapcsolódó termékek