Hallottál már a Portwest vágásálló munkaruháiról?

A Portwest nagy hangsúlyt fektet a megfelelő szintű és minőségű munkaruhák gyártására. Fontosnak tartotta, hogy létrehozzon egy olyan munkaruha családot is, mely csökkenti a vágási és szakadási sérüléseket munkavégzés során.

Az írországi gyártó D szintű, magas vágási kockázatok elleni védelemmel fejlesztett munkaruhái minőségi alapanyagokból készült kényelmes és strapabíró termékek. Tökéletes védelmet biztosítanak azoknak akik éles pengékkel és fémlemezekkel érintkeznek vagy manuálisan kezelik azon gépeket, melyek elvághatják a viselő testét. Illetve a síküveg vagy úsztatott üveg gyártásában és feldolgozásában dolgozók számára is megfelelőek.

A ruházatokat a vágásálló kesztyűkhöz hasonlóan tesztelik. Egy vágásvizsgáló gép segítségével vitathatatlan eredményeket kapnak. A nagy méretű tesztpenge erejét és súlyát felhasználva mérik a megtett távolságot és rögzítik az adatokat, mielőtt teljesen átvágná a munkaruhák anyagát. Ezt követően számításokat végeznek és így megkapják a munkaruha vágásállóságát.Portwest vágásálló munkaruha

Tökéletes illeszkedést biztosít a vágásálló védőkötény, mely gyorskioldó csattal és állítható pántjaival biztonságos viselést garantál.

A vágásálló ujjakkal készült pólóing nedvesség elvezető szövetének köszönhetően segíti melegen tartani viselője testét, magas  pamut tartalma és szellőzős kialakítása extra nagy komfortot és kényelmet biztosít, miközben könnyedén mozoghatunk munkavégzés közben.

Az elülső részén vágásálló betéttel készült munkás derekasnadrág stretch és pamut szálak keverékéből készült, slim fit fazonnal és dupla varrásokkal igazán kényelmes és strapabíró munkásnadrág.

A Portwest vágábiztos munkaruhái kiemelkedő szakító-, kopás és szúrásállósággal rendelkeznek, miközben könnyű és kényelmes viseletet biztosítanak.

Kapcsolódó termékek