Hallottál már a Portwest Safewelder hegesztő termékeiről?

Az írországi gyártó minden munkakörülményhez a minőségi alapanyagokat, innovatív technikákat és magas fokú védelmet biztosító termékcsaládok gyártására törekszik. Ez nem történt máshogy a hegesztés elleni védelemmel készült Safewelder család termékeivel sem.

Hegesztéshez használatos védőruházatoknak az  EN ISO 11611 Class 2 A1 minősítésnek kell megfelelniük.

A szabványnak megfelelően minősített Portwest ruhák megvédik a viselőjüket a kockázatosabb hegesztési műveleteknél, a fémfröccsenésektől, rövid ideig tartó lánggal történő érintkezéstől, hőhatástól és az ultraviola sugárzástól. Ezen munkaruházatok  az égésnek ellenálló para-aramid cérnával vannak varrva, így a fröccsenő fém, hegesztés cunder sem égeti el a varratot, ezáltal növelve a védőruházat élettartamát.Portwest hegesztő munkaruha

A termékek prémium minőségű 1,3 milliméter vastagságú hasított marhabőr alapanyagból készülnek és erősített égésnek ellenálló para-aramid cérnával vannak varrva, így növelve a tartósságot és kopásállóságot.

A nehéz hegesztési munkákhoz tervezett extra védelmet biztosító SW34-es Bőr hegesztő kabát belső mellzsebbel biztonságos tárolást, állítható derékrésszel tökéletes, míg tépőzáras mandzsettájával biztonságos illeszkedést biztosít. A Bőr hegesztő nadrág gombos elsőrésszel záródó, széles és strapabíró övtartóval készült kemény munkakörülményekre alkalmas munkásnadrág.

A piacon kapható legjobb hegesztő kiegészítők az írországi gyártó kényelmes kialakítású bőr cipővédője, az elegáns kivitelű és tépőzáras mellzsebbel valamint állítható pántokkal készült bőr hegesztőköténye, a strapabíró bőr csuklyája és a gumírozott mandzsettákkal biztonságos illeszkedést biztosító párban kapható bőr hegesztő alkarvédője.

A Portwest Safewelder hegesztő munkaruha kollekcióját úgy tervezték, hogy a minőségi alapanyagainak köszönhetően a legkeményebb környezetben is kitartson és fokozott védelmet biztosítson a hegesztés alatti viselés során.

Kapcsolódó termékek