Hallottál már a Base Protection környezetbarát munkavédelmi cipőiről?

A Base Protection egyik legújabb termékcsaládja a Wareco munkavédelmi cipők és munkavédelmi bakancsok. A család az ENSZ fenntartható fejlődési céljaihoz igazította innovációit, mely alapja egy fenntartható filozófián nyugszik.

A termelés során az olasz gyártó nagy hangsúlyt fektet az anyagválasztásra, az energiaforrásokra való gazdálkodásra és a hulladéktermelés ellenőrzésére. Így a gyártás során is szem előtt tudja tartani a környezetvédelmet.  Vagyis a család modelljeinek előállításánál újrahasznosított, természetes és biológiailag lebomló anyagokat használnak, míg a csomagolás során pedig a lehető legtermészetesebb megoldásokat részesítik előnyben.

Mivel a vállalat küldetése a fáradtsággátló, kényelmes és könnyű munkavédelmi lábbelik gyártása, ezzel a munkavállalók életminőségének javítására törekszik a szakmai tevékenységek során és a munkán kívül is.Base Protection Wareco munkavédelmi cipő

Fontos a cég számára, hogy egészséges és ösztönző munkakörnyezetben dolgozhassanak az emberek. Az együttműködésre, a csere és a tisztelet légkörére ösztönző vállalatirányítással dolgozik, mely hozzájárul a Base Protection sikereihez.

A felelős termelés és a fenntartható nyersanyagok használata, valamint a munkavállalók egészségere fordított erőforrások, az egészséges és ösztönző munkakörnyezet lehetővé teszi a környezettudatosabb termékek fejlesztését és gyártását.

A munkavédelmi cipők és munkás bakancsok strapabíró, jól lélegző technikai szövet felsőrészből készülnek. Dizájnjukat tekintve sportos és divatos megjelenést biztosítanak. Miközben színárnyalataikban, a zöld, szürke és a fekete szín dominál, ezzel is a környezet iránti tiszteletet és a környezetvédelem fontosságát hangsúlyozva.

A munkás cipők és munkavédelmi bakancsok az AirTech + tpu-Skin technológiának köszönhetően valódi pihentető talppal készülnek. Így rugalmasak, párnázottak, csökkentik az erőkifejtést és energiát takarítanak meg.

A Dry’n Air technológia biztosítja a lábaink szárazságát, vagyis lehetővé teszi a levegő keringését a védőcipőkben.

Könnyű, hőszigetelő, rugalmas és vékony SlimCap orrmerevítővel látták el a munkavédelmi lábbeliket. A fémmentes kapli tökéletesen formázott és a felső részhez rögzített, így kényelmes viseletet biztosítva, még a legerősebb mechanikai igénybevételekre létrehozott EN ISO 20345 és az EN 22568 szabványoknak is megfelel.

A szagsemlegesítő bélés, vagyis a SmellStop pedig megakadályozza a kellemetlen szagokat és elpusztítja a gombásodásért felelős mikroorganizmusokat.

Elmondhatjuk, hogy a Base Protection a Wareco védőcipőit úgy tervezte, hogy a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet nyújtsa a viselőjének. A fenntartható nyersanyagoknak köszönhetően pedig hosszú távú ellenállóságot és tartósságot nyújt.

Kapcsolódó termékek